En kvindes bedste tilbehør til 80 procent

Træffer jeg det rigtige valg

Universitet… 

En kedelig fortælling uden billeder – det skal der også til…

Hvad vil jeg bruge de næste mange år på… Det er det store spørgsmål jeg har stillet mig selv rigtig længe.
I går fik jeg beskeden på, hvilken vidergående uddannelse jeg var blevet optaget på. Økonomi har altid interesseret mig, som var en af mine førsteprioriteter, men efter megen overvejelse, valgte jeg at takke nej tak. Det hele bunder ganske enkelt i, at jeg fik kolde fødder, da jeg kommer fra STX og ikke HHX, og derfor følte, at det ikke var det jeg skulle i mit liv lige nu. Jeg har nu søgt en anden uddannelse som er naturvidenskabelig, da det er mit et. Jeg har dog haft i overvejelserne, at laboratoriedelene har kedet mig, men vælger nu derfor alligevel at give det en chance. Universitetet er jo noget helt andet end gymnasiet, det er langt mere frit, og nu slipper jeg jo for irrelevante fag.
Hvis det ikke viser sig at interessere mig alligevel, må jeg afprøve økonomien til næste år. Måske har jeg fundet noget andet, man ved det aldrig. Det synes jeg er så ubehageligt, at man kan ligge en plan for sin fremtid, men når man så står og skal vælge, er realiteten pludselig en anden.

Jeg har sådan en mærkelig fornemmelse i maven. Hvad nu hvis jeg vælger forkert? Og kommer jeg overhovedet ind på den nye uddannelse? Jeg er ved at gå ud af mit gode skin…  Spændingen er på sit maksimum. Og når jeg overhovedet at flytte i den nye lejlighed inden studiestart?

Så mange ting. I det mindste har jeg tid til, at bearbejde det hele.

Hvordan har du det? Står du også overfor et uddannelsesvalg? 
Lad mig høre fra dig. 

// Nanna //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En kvindes bedste tilbehør til 80 procent