Outfit inspi

Hvide marmorborde

Gotta love it!

Hvis I ikke allerede har opdaget det, så er marmorborde blevet helt vildt in. Jeg har længe ville lave et indlæg vedr. marmorborde, men jeg har haft svært ved, at finde nogle jeg virkelig godt kunne lide – og jeg har haft svært ved at finde forskellige udvalg…

Skærmbillede 2016-02-20 kl. 19.13.51

Her                                         Her                                         Her

Her er altså nogle forskellige typer. Jeg er umiddelbart mest til det runde i midten. Selvom det ude til højre også er super lækkert. Jeg er ikke så god til firkantet borde, har jeg så småt fundet ud af, da jeg er mægtig god til, at banke mine tæer ind i kanterne. Øv øv – dumt…

Er du til enkel pynt på bordene?

Så er der her nogle forslag; 

Skærmbillede 2016-02-20 kl. 19.29.13

1.       2.       3.      4.      5.       6.       7.       8.       9.

Der er lidt forskelligt at vælge imellem. Personligt ville jeg kun vælge en af dem på et af bordene. Måske to, f.eks. nr. 6 og 8 sammen eller nr. 8 og 9.
Måske også nr. 1 og 2 sammen.

Man kan sætte det sammen som man vil, men enkelt skal det være.
Jeg ville helt sikkert ikke sætte nr. 4, 5 og 9 sammen… 

Jeg kan godt lide lidt farve til de hvide marmorborde. De er dog også super flotte i sig selv, men med lidt rosa f.eks. så pifter man altså det kolde look op, som det hurtigt kan komme til at blive.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit inspi