OUTFiT

Kamera

Jeg har fundet kameraet frem igen

Det er længe siden, at jeg har fået brugt det kamera min kæreste har købt. Så nu fandt jeg det altså frem. Og hvem gik det ud over? Min killing på 7 måneder hihi, lille Luna:

thumb_DSC00427_1024

Luna 7 måneder. 

Kameraet er af god kvalitet, Sony. Jeg prøvede at lave lidt andet end et normalt farvet foto, så jeg fandt ud af, at man kan indstille effekter. Jeg fandt en sort/hvid effekt.., og resultatet – det er egentlig reeet godt, hvis jeg selv skal sige det 😀

Jeg fandt så også ud af, at min killing ikke sidder stille ret længe af gangen – hun har krudt bag i – hvilke jo er godt, men jeg fik da nogle rigtig gode billeder af hende.

Kameraet er virkelig godt – det indstiller rigtig fint, og farverne er virkelig god. Og jeg er fan af effekterne man kan indstille.

Skærmbillede 2016-02-02 kl. 15.20.31

Fås her

Det fede er, at det er et spejlrefleks, hvor skærmen kan vippe som demonstreret. Man behøver heller ikke kigge igennem det der lille kighul for at se, hvor i al verden man fotograferer henne – billedet kommer nemlig op på skærmen hvis man ikke kigger gennem kighulet. Så smart! Jeg bruger allerhelst skærmen, for farverne er bedre der.

Mit kamera kan også optage video – ikke alle spejlrefleks kan det. Points. 

Men man kan jo sige, at et stort kamera kan være svært at tulle rundt med. Man skal hele tiden have det på sig så – lidt svært nogle gange – man kan måske gøre det til en vane? Jeg skal i hvert faldet til, at have mit kamera liggende fremme, så jeg kan fotograferer i forskellige lys – aftensol kunne være flot!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFiT